Harmonie-orkest

In 2011 stapte de dirigent van Excelsior op en moest er door de leden en het bestuur een keuze gemaakt worden: of met de kleine, betrokken groep verder en een nieuwe dirigent zoeken of de samenwerking met een andere vereniging zoeken om de positie in Hengelo te versterken. Er werd gekozen voor het laatste scenario en in 2011 werden de harmonieorkesten van Koninklijke Muziekvereniging Excelsior en Hengelose Orkest Vereniging de Eendracht samengevoegd. Op die manier werd een vol harmonieorkest gecreëerd, waarmee grotere en dus interessantere projecten konden worden opgezet. Bijv. ons lustrumconcert in samenwerking met Vocaal Theatergroep HOOV in het rabotheater. Onder het motto ‘ samen sta je sterker’ werd zo een innige samenwerking gecreëerd, waarmee het gezamenlijke harmonieorkest een prominente plaats inneemt in de Hengelose samenleving.

Kijk voor meer info op http://www.excelsiorhengelo.nl/ of http://eendracht-hengelo.nl

 

Meest recente berichten

ROMMEL- EN PLATENMARKT

ROMMEL- EN PLATENMARKT BIJ DE EENDRACHT

Muziekvereniging De Eendracht in Hengelo zal op zaterdag 3 november a.s. weer een grote rommel- en platenmarkt houden.
De Werkgroep ’75 van de muziekvereniging organiseert al jarenlang een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten, met grote interesse en enthousiasme bij bezoekers en vrijwilligers. De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. En alles wordt netjes gesorteerd uitgestald. De prijzen die gehanteerd worden zijn alleszins redelijk te noemen.

Vinyl
Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt
Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

U bent van harte welkom van 9.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw van De Eendracht, de Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.

  1. Pinokkio in de Jungle 7 oktober 2018 Geef een reactie
  2. Privacy Geef een reactie
  3. MUZIKALE ONTMOETING Geef een reactie
  4. Rommel- en Platenmarkt 9 juni 2018 Geef een reactie
  5. Voorjaarsconcert “Lentekriebels” Geef een reactie
  6. ROMMEL- EN PLATENMARKT 17 MAART 2018 Geef een reactie
  7. Nieuwjaarsinstuif Eendracht-Excelsior 7 januari 2018 Geef een reactie
  8. Eendracht-Excelsior “IN CONCERT” Geef een reactie
  9. Eendracht-Excelsior Open Air 10 september 2017 Geef een reactie